Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsplan 2020/2021


Verksamhetsåret 2020.07.01  2021.06.30 

Skridskoskolan 
Vi vill få vår skridskoskola att växa och utvecklas under verksamhetsåret. Här är alla barn välkomna för att lära sig åka skridskor och grunderna för konståkning. 

Teknikgrupp 
En förlängning av skridskoskolan där man stärker och fördjupar grunderna och börjar arbeta på de olika tester som finns. 

Sidera 
Vårt nybörjarlag som vi vill starta upp. Här lär sig nybörjarna i synkro grunderna för de olika elementen och fortsätter med mycket teknikträning. 

Karisma 
Klubbens ungdomslag. Här blir elementen svårare och tempot höjs. De lär sig mer om detaljerna i sporten, förståelse för poängen, lagsamarbete och de får mer ansvar som individerTävlar på nationella tävlingar främst och SM. 

Convivium 
Juniorlaget i klubben som elitsatsarTävlar nationellt och även internationellt. Mycket fokus på teknik och utförande av elementen. 

Online 
Vårt mix lag där åkare som vill hålla igång sin åkning, träning med kärlek till sporten träna och tävla. 

Ice Age 
Vuxengruppen dit man kan anmäla sig för att lära sig åka skridskor eller bättra på sina kunskaper. De provar nya saker och har kul tillsammans. 

Elitlicens 
Föreningen arbetar under verksamhetsåret med aktiv förvaltning och förnyad ansökan av elitlicensen. 

Istider 
Föreningen arbetar med frågeställningar kring istider för att dels påverka det poäng- och fördelningssystem som används inom GKF, dels sätta målbild inom föreningen för att uppnå de krav som ställs för att föreningen ska få en gynnsam is-tilldelning vad gäller både mängd och klockslag. 

 

 

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2021 14:02 Skribent: Ordförande
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Göteborgs Konståkningsklubb Synchro - Konståkning
Mikael Ljungbergs väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link