Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsplan 2021-2022


Skridskoskolan
Vi vill få vår skridskoskola att växa och utvecklas under verksamhetsåret. Här är alla barn välkomna för att lära sig åka skridskor och grunderna för konståkning.

Teknikgrupp
En förlängning av skridskoskolan där man stärker och fördjupar grunderna och börjar arbeta på de olika tester som finns.

Sidera
Vårt nybörjarlag som vi vill fortsätta utveckla och växa. Här lär sig nybörjarna grunderna i synkro för de olika elementen och fortsätter med mycket teknikträning.

Karisma
Klubbens ungdomslag. Vårt mål är att kunna starta upp laget under verksamhetsåret. Här blir elementen svårare och tempot höjs. De lär sig mer om detaljerna i sporten, förståelse för poängen, lagsamarbete och de får mer ansvar som individer. Tävlar på nationella tävlingar främst och USM.

Convivium
Juniorlaget i klubben som elitsatsar. Tävlar nationellt och även internationellt. Mycket fokus på teknik och utförande av elementen.

Målet är att fortsätta utveckla laget och få det att växa. 


Online
Vårt mix lag där åkare som vill hålla i gång sin åkning, träning med kärlek till sporten träna och tävla.

Ice Age
Vuxengruppen dit man kan anmäla sig för att lära sig åka skridskor eller bättra på sina kunskaper. De provar nya saker och har kul tillsammans.

Elitlicens
Föreningen arbetar under verksamhetsåret med aktiv förvaltning och föreningen följer de krav som förbundet ställer på elitsatsande föreningar.

Istider
Föreningen arbetar fortsatt med frågeställningar kring istider för att dels påverka det poäng- och fördelningssystem som används inom GKF, dels sätta målbild inom föreningen för att uppnå de krav som ställs för att föreningen ska få en gynnsam is-tilldelning vad gäller både mängd och klockslag.

Utbildningar
Föreningen fortsätter att utbilda tränarkåren för att möta kraven för elitlicens och uppmuntra personlig utveckling. Dessutom utbildning av domare och tekniska specialister.

Uppdaterad: 18 SEP 2021 14:35 Skribent: Ordförande
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Göteborgs Konståkningsklubb Synchro - Konståkning
Mikael Ljungbergs väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link