Hoppa till sidans innehåll

Skridskoskola barn & vuxna våren 2019


Välkomna till Göteborgs modernaste och roligaste skridskoskola!

Både barn och vuxna.

Teknik i samklang med lek och skoj gör att barnen i lugn och ro kan utvecklas som skridskoåkare. Här satsar vi på att utveckla framtidens konståkare. 

Göteborgs Konståkningsklubb Synchro är en av Sveriges ledande synkro-klubbar. Våra lag representeras såväl på SM, på öppna internationella tävlingar och på VM. Med en helt nytt koncept för skridskoskolan kommer vi nu jobba i framkant med vår vision av ”framtidens konståkare”. Var med och se just ditt barn utvecklas och kanske får du en dag även heja på ditt barn på VM. 

Synchro är en fantastisk gren inom konståkningen. Svenska konståkningsförbundets ledord, ”Glädje, Glöd, Gemenskap”, är våra riktmärken. Här möts ständigt utveckling och gemenskap inom lagen. 

Ta nu chansen att vara med i Barnens Skridskoskola. Vare sig du är barn eller vuxen!

Nytt för i år är nämligen vår satsning på vuxenskridskoskola. En unik möjlighet för vuxna att få lära sig åka skridskor och även få lära sig synkro. Med det passande namnet ”ICE AGE” så blir ni klubbens sjätte team - fantastiskt tycker vi! 

Nytt är också att vi har tränare beredda att ta hand om fortsättningsåkare både på fredagar och onsdagar, så att ni som har kommit en bit på väg kan träna två dagar i veckan, eller fokusera 2 timmar på onsdagar. På onsdagar får ni då vara på isen tillsammans med vårt debutantlag Sidera, och förhoppningsvis tar sig några av er dit under våren och inför nästa säsong!!

Lektionstider:
Fredagar  16.00-17.00, Rambergsrinken
Onsdagar 16.00-18.00, Marconihallen
Onsdagar  21.15-22.35, Slottskogsrinken (ICE AGE)

Samtliga kurser startar vecka 2!

Terminsavgifter: 
Ett pass i veckan, 12 veckor - 1000kr/termin 
Två pass i veckan, 12 veckor - 1600kr/termin
Vuxenskolan ICE AGE, 1 pass/vecka - 2400kr/år eller 1300kr/termin

Alla åkare behöver betala en medlemsavgift i föreningen på 200kr/12 månader (juli-juni)

Skridskor:
Vi har blandade storlekar nybörjarskridskor att hyra för 300kr/termin. Det är även möjligt att testa ett par under 3 tillfällen för 100 kr. Prata med oss när du anmäler dig så ska vi försöka hitta något som passar.

Ansvarig tränare, barn & ungdom: Albin Boudrée 
Ansvarig tränare, vuxna: Lovisa Kristensson
Information och frågor: This is a mailto link
Välkommen till oss!
Uppdaterad: 21 AUG 2018 10:54 Skribent: Isabelle Johansson

 sisu

 

Förutom att köpa varor från mängder av nätbutiker, kan du också boka hotell och resor. Här finns de stora hotellsajterna samlade och både du och vår klubb tjänar på det. För resor kan du klicka här.

Postadress:
Göteborgs Konståkningsklubb Synchro - Konståkning
Mikael Ljungbergs väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info