Om du skadar dig

Åkarnas försäkring

Nästan alla åkare som deltar i Göteborgs Konståkningsklubb Synchro´s olika aktiviteter är försäkrade för olycksfall.

Olycksfallsförsäkringen gäller alla som tävlar (via elitlicensen) och för övriga aktiva idrottsutövare upp till det året de fyller 16 år. Dvs åkare som inte innehar en elitlicens och är över 16 år är inte försäkrade via klubben.

Om du drabbas av en olycka är det viktigt att du snarast kontaktar någon i klubben. En skadeanmälan skall också göras på telefon till Folksam 0771- 960 960 måndag-fredag 8-17.

Var noga med att spara alla kvitton på de kostnader du har i samband med olyckan.

Läs mer på: http://www.folksam.se/forsakringar/idrotta

Det rekommenderas att alla åkare som deltar i aktivitet även har  egen olycksfallsförsäkring!

Uppdaterad: 26 SEP 2019 17:20 Skribent: Torgny Elwmar

sisu

Förutom att köpa varor från mängder av nätbutiker, kan du också boka hotell och resor. Här finns de stora hotellsajterna samlade och både du och vår klubb tjänar på det. För resor kan du klicka här.